dimarts, 1 de març de 2011

PROGRAMA D’ACTIVITATS 20·11

Enguany les activitats arriben a la Biblioteca mes prompte que mai. Com tots sabeu, l’Agència Municipal de Lectura de Borriol cada any organitza una sèrie d’activitats per tal de fomentar l’hàbit lector i la curiositat pels llibres entre els nostres menuts.

S’arrima el mes d’Abril que és el mes de la lectura i els llibres. El 2 d’Abril se celebra el DiA del LliBre InFAnTiL i JuVeNiL en commemoració al naixement del escriptor de contes infantils Hans Christian Andersen. Pero no acaben ací les celebracions, ja que el dia 23 d’Abril celebrem el DiA MuNdiAl del LliBrE en commemoració de la mort de dos autors cèlebres com son Miguel de Cervantes i William Shakespeare.

A l’Agència Municipal de Lectura de Borriol ho volem celebrar amb tu i per aixó t’aconvida a participar en les següents activitats:

CONCURS Un ARBRE per a la BIBLIOTECA
Presentació de treballs del 7 de MARÇ al 6 de MAIG

2011 es declara com l’Any Internacional dels Boscs i a la Biblioteca de Borriol ho celebrarem formant el nostre propi BOSC. Ens ajudes?
Si t’agrada imaginar, crear i dibuixar i tens entre 4 i 12 anys participa en el concurs i dibuixa el teu propi ARBRE o tot un BOSC.
El dibuix guanyador te un premi assegurat.

Pots consultar les bases del concurs en CONCURS Un ARBRE per a la BIBLIOTECA d’aquest Blog

ANIMACIó A LA LECTURA Contes a foc lent
Places limitades. Inscripcions a partir de l’1 de MARÇ

Sessions molt especials on convertirem als nostres participants en xicotets xefs de plats exquisits que crearan uns menús amb ingredients naturals, on el llibre es convertirà en aliment per a la seua imaginació, fantasia i creativitat i la biblioteca serà la protagonista, on es cuinarà tot.

març DILLUNS 7, 14, 21
abril DILLUNS 4 i 11

1º GRUP: 2º i 3º d’Infantil
De 17:30 a 18:30 h.


2ºGRUP: 1º i 2º de Primària
De 18:30 a 19:30 h

NARRACIÓ ORAL Contes contats

Abril a les 18:00 h.
(data pendent de confirmar)

Per a tots, grans i menuts

Vols viure una aventura plena de fantasia amb fades, bruixes, prínceps i princeses, animals, monstres i molts més personatges?

ANIMACIó A LA LECTURA Contes de colors
Places limitades. Inscripcions a partir de l’1 de MARÇ

Contes de Colors està dedicat a xiquets i xiquetes de 2 i 3 anys on es dóna molta importància a les il·lustracions, com més cridaneres, millor, de colors vius i brillants que seran les encarregades de transmetre els sentiments dels protagonistes dels contes i ens donaran pistes sobre què els ocorre; i nosaltres jugarem a endevinar el final de la història.

maig DILLUNS 7, 14, 21
juny DILLUNS 4 i 11

A partir de les 17:30 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.