divendres, 23 d’abril del 2010

FELIÇ DIA DEL LLIBRE!!!!

Com tots sabreu avui, 23 d’Abril, se celebra el Dia Internacional del Llibre que és una festivitat celebrada a nivell internacional amb l'objectiu de promoure la lectura. Aquesta celebracio té el seu orígen en la Diada de Sant Jordi celebrada a Catalunya, on ha estat tradicional des de l'època medieval per als homes per donar roses a les seves amants, i des de 1925 per a la dona a donar un llibre a canvi. A nivell internacional és promoguda per la UNESCO, qui la va promoure per primer cop en 1995.

A de l’Agència Municipal Lectura de Borriol ho vam celebrar el passat dimecres amb Felip, amb qui vam passar una vesprada plena de contes molt divertida.













Però no sols xiquets i xiquetes van gaudir dels contes, també pares, mares, abuelos i abueles van estar molt atents a les històries que Felip ens va contar.



Recordeu que durant tot el mes de maig les activitats d’animació a la lectura continuen per als mes menuts i que fins al 21 de maig podeu participar en el Concurs de Dibuix Una MASCOTA per a la BIBLIOTECA.

FELIÇ DIA del LLIBRE a TOTS i no oblideu que els llibres poden fer-vos viatjar a llocs impensables, córrer grans aventures, viure moments inoblidables, somiar un món millor...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.