dimarts, 1 de març del 2011

CONCURS Un ARBRE per a la BIBLIOTECA


2011, Any Internacional dels Boscs

Al 2006, l’Assemblea General de les Nacions Unides va decidir que el 2011 serie l’Any Internacional dels Boscs. Aquesta celebració resultarà útil per tal de prendre una major consciència de que els boscs son part integrant del desenvolupament sostenible del planeta degut als beneficis econòmics, socioculturals i ambientals que proporcionen. Amb aquesta finalitat, es promourà l’acció internacional en pro de la ordenació sostenible, la conservació i el desenvolupament de tot tipus de boscs, inclòs els arbres fora d’ells.

L’Agència Municipal de Lectura de Borriol també vol celebrar l’Any Internacional dels Boscs i t’anima a participar en el concurs artístic per a triar el millor dibuix d’un bosc o un arbre.


BASES DEL CONCURS

1. Participants
Poden participar tots els xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys. Recorda que és imprescindible tindre el carnet d’usuari de la biblioteca i, si encara no el tens, passa per la biblioteca i fes-te soci.

2. Inscripció
La inscripció es podrà fer a la biblioteca a partir del dia 7 de març. En el moment de la inscripció s’entregarà a cada participant una cartolina on realitzarà la seua obra.

3. Tema
El dibuix representarà un bosc o un arbre. A més, es podrà fer qualsevol inscripció relacionada amb el tema del concurs.

4. Técnica
Es podrà utilitzar qualsevol tipus de tècnica, aquarel·la, llapis, retolador, ceres, bolígraf, temperes, carbó... A més, es pot utilitzar elements naturals i pegar-los. Deixa volar la teua imaginació.
Tots els dibuixos han de ser originals i inèdits.

5. Presentació
L’obra es presentarà en la cartolina blanca DINA 4 facilitada per la biblioteca dins d’un sobre tancat i sense un nom ni firma que la identifique.
El plaç d’entrega de les obres serà del 7 de març fins al 6 de maig de 2011.

6. Jurat
El jurat estarà format per la responsable de l’Agència de Lectura i membres de l’ajuntament
La decisió del jurat es publicarà a la web http://biblioborriol.blogspot.com.
Totes les obres seran exposades a la biblioteca a partir del 9 de maig.

7. Premi
El dibuix guanyador te un premi assegurat i a més servirà d'imatge de l’Agència Municipal de Lectura de Borriol i s’utilitzarà per a la difusió d’informació de la biblioteca i en els seus documents oficials.


AJUDA’NS a crear un BOSC a la BIBLIOTECA!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.