dijous, 1 d’abril de 2010

PROGRAMA D’ACTIVITATS Primavera 2010

Ja ha arribat el mes d’Abril i amb ell les activitats que cada any organitza l’Agència Municipal de Lectura de Borriol per tal de fomentar l’hàbit lector i la curiositat pels llibres entre els nostres menuts.

Com tots sabeu, Abril és el mes de la lectura i els llibres. El 2 d’Abril se celebra el DiA del LliBre InFAnTiL i JuVeNiL en commemoració al naixement del escriptor de contes infantils Hans Christian Andersen. Pero no acaben ací les celebracions, ja que el dia 23 d’Abril celebrem el DiAMuNdiAl del LliBrE en commemoració de la mort de dos autors cèlebres com son Miguel de Cervantes i William Shakespeare.

A l’Agència Municipal de Lectura de Borriol ho volem celebrar amb tu i per aixó t’aconvida a participar en les següents activitats:

CONCURS Una MASCOTA per a la BIBLIOTECA
Presentació de treballs del 2 d’ABRIL al 21 de MAIG

Si t’agrada imaginar, crear i dibuixar i tens entre 4 i 12 anys participa en el concurs per a triar la mascota que identificarà a l’Agència Municipal de Lectura de BORRIOL.
El dibuix guanyador serà la imatge de la Biblioteca durant un any.

Pots consultar les bases del concurs en CONCURS Una MASCOTA per a la BIBLIOTECA d’aquest Blog

NARRACIÓ ORAL Contes Contats
Dimecres 21 d’Abril a les 18:00 h.
Per a tots, grans i menuts

Vols viure una aventura plena de fantasia amb fades, bruixes, prínceps i princeses, animals, monstres i molts més personatges?

ANIMACIó A LA LECTURA Més màgia dels contes
Places limitades. Inscripcions a partir de l’1 d’ABRIL

La BIBLIOTECA també es un lloc màgic on pots descobrir moltes aventures fantàstiques. Si vens ho podràs descobrir per tu mateix amb jocs, cançons i personatges que et faran riure i passar-lo molt bé.
Dimecres 28 d’Abril
Dimecres 5, 12, 19 i 26 de Maig
1er GRUP: 2on i 3er d’Infantil
De 17:30 a 18:30 h.
2on GRUP: 1er i 2on de Primària
De 18:30 a 19:30 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.