divendres, 6 de novembre del 2009

PREMI MARIA MOLINER 2009

Un any mes l’Agencia Municipal de Lectura de Borriol ha segut una de les guanyadores dels Premis Maria Moliner.
Aquests premis formen part de la Campanya d’Animació a la Lectura del Ministeri de Cultura en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Fundació Coca-Cola Espanya. El concurs està dirigit a localitats de menys de 50.000 habitants i es premien els projectes o activitats destinats a promoure la lectura entre els xiquets i els joves. Si voleu saber mes d’aquest concurs clickeu l’enllaç que aparèix a Molt interessant...

Recordem que durant l’any 2009 s’han organitzat diverses activitats amb l’objectiu de fomentar l’hàbit lector entre els xiquets i els joves i donar a conèixer els recursos que ofereix la biblioteca als seus usuaris, com ara, el concurs anual Un LOGO per a la BIBLIOTECA, el cicle d’animació a la lectura El GUARDIÀ de les PARAULES i el curs per a pares i mares ANIMAR a LLEGIR des de CASA.

El premi consisteixen un lot format per 200 llibres d’infantil i juvenil que molt prompte podreu trobar a la biblioteca.

Per la nostra part sols dir que continuarem treballant al servei dels usuaris per tal de contribuir al foment de l’hàbit lector principalment entre els nostres usuaris mes menuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.