dimecres, 1 de juliol de 2009

JA ES ESTIU A LA BIBLIOTECA!!!!!!!!

L’estiu ja ha arribat a l’Agència de Lectura de Borriol i per a poder gaudir-lo amb la lectura volem recomanar un quants llibres per als més menuts, però no llibres qualsevol, sinó llibres en els que trobaràs històries que passen a les vacances, a la platja, a la piscina, llibres de la mar...llibres per a gaudir de la lectura a l’estiu. Vine a la biblioteca i trobaràs la bibliografia LLIBRES PER A L’ESTIU.

A més, durant els mesos de juliol i agost podràs trobar a la biblioteca dos col·leccions de llibres que pertanyen al programa Lecturas de ida y vuelta de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez de Salamanca. Les col·leccions son Llegim en català i Qué te cuentas i estan formades per més de 70 títols per a xiquets de entre 3 i 14 anys.

Per a la vostra informació, la Fundación Germán Sánchez Ruipérez és una institució sense ànim de lucre i el seu principal objectiu és la creació, foment i desenvolupament de tot tipus d’activitats culturals i, molt en especial, del llibre i la lectura. Si vols més informació pots visitar la seua web a través de l’enllaç que trobaràs a la secció Molt interessant... d’aquest blog.

Informar-vos també de que el plaç de la CAMPANYA SOLIDÀRIA de recollida de llibres per a xiquets i xiquetes d’Amèrica Llatina s’amplia fins al 10 de juliol. Així que encara tens temps de col·laborar, anima’t i porta’ns els llibres que ja no utilitzes, ells t’ho agrairan.

Per últim, donar les gràcies a tots els xiquets i xiquetes, els pares i les mares que van participar durant els mesos de maig i juny en les activitats organitzades a la biblioteca d’Animació a la Lectura i el Curs Animar a llegir des de casa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.