dimecres, 1 d’abril del 2009

PROGRAMA D’ACTIVITATS Primavera 2009

Ja ha arribat el mes d’Abril i amb ell les activitats que cada any organitza l’Agència Municipal de Lectura de Borriol per tal de fomentar l’hàbit lector i la curiositat pels llibres entre els nostres menuts.

Com tots sabeu, AbRiL és el mes de la lectura i els llibres. El 2 d’Abril se celebra el DiA del LliBre InFAnTiL i JuVeNiL en commemoració al naixement del escriptor de contes infantils Hans Christian Andersen. Pero no acaben ací les celebracions, ja que el dia 23 d’Abril celebrem el DiAMuNdiAl del LliBrE en commemoració de la mort de dos autors cèlebres com son Miguel de Cervantes i William Shakespeare.

A l’Agència Municipal de Lectura de Borriol ho volem celebrar amb tu i per aixó t’aconvida a participar en les següents activitats:

CONCURS Un Logo per a la Biblioteca
Presentació de treballs del 2 d’ABRIL al 15 de MAIG

Si t’agrada imaginar, crear i dibuixar i tens entre 4 i 12 anys participa en el concurs per a triar la imatge que identificarà a l’Agència Municipal de Lectura de BORRIOL.
El dibuix guanyador serà la imatge de la Biblioteca durant un any.

Pots consultar les bases del concurs en CONCURS Un Logo per a la Biblioteca d’aquest Blog

NARRACIÓ ORAL Contes Contats
Dijous 23 d’Abril a les 18:00 h.
Per a tots, grans i menuts

Vols viure una aventura plena de fantasia amb fades, bruixes, prínceps i princeses, animals, monstres i molts més personatges?

ANIMACIó A LA LECTURA El guardià de les paraules
Places limitades. Inscripcions a partir de l’1 d’ABRIL

La BIBLIOTECA també es un lloc màgic on pots descobrir moltes aventures fantàstiques. Si vens ho podràs descobrir per tu mateix amb jocs, cançons i personatges que et faran riure i passar-lo molt bé.
Dijous 30 d’Abril
Dijous 7, 14, 21 i 28 de Maig


1er GRUP: 2on i 3er d’Infantil
De 17:30 a 18:30 h.
2on GRUP: 1er i 2on de Primària
De 18:30 a 19:30 h.

CURS Animar a llegir des de casa
Places limitades. Inscripcions a partir del 21 d’ABRIL

La FAMÍLIA és un element fonamental a l’hora de fomentar la lectura entre els més menuts. Mitjançant consells, actituds i hàbits, en aquestes reunions s’intentarà conscienciar als familiars dels xiquets i xiquetes de la importància i els beneficis de la lectura i el seu foment des de la família.
Dimarts 2, 9 i 16 de Juny
De 18:30 a 20:00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.